Parlant de la meva obra:
Encara que sóc de gènere masculí, m'agrada pintar flors, però l'art és ànima, i l'ànima
no té gènere. Admiro la seva feminitat, sofisticació i sensació de luxe. Les flors poden
arribar a ser gratis; les flors també fan feliços a moltes persones. les flors ens parlen,
tenen sentiments i emocions, jo les escolto. El retrat de flors és la meva especialitat. Sempre trio flors orgàniques de temporada, sense GMO.

Les persones, les plantes i els animals són les coses que tenen ànima. Les seves
ànimes són les que els fan éssers vius. Estic interessat en l'art contempòrary de flors, a causa de el meu compromís amb Vida i Bellessa.

Estic lliure de drogues, alcohol, tabac i carn, i m'agrada promoure l'art lliure de
drogues.

Em preocupen les drogues i els productes químics, perquè si no seguim les regles
de la natura, la natura pot venjar-se.

No m'agrada l'art que promou la por, la culpa, la ira, la inestabilitat o la violència no consentida, la separació (inclòs el racisme) o el dany a les coses ia les emocions, perquè a la llarga, tot això crea decepció. Està bé, a algunes persones sembla que no els agrada o no creuen en el poder de la natura, o no segueixen o respecten els drets de la naturalesa; és normal en un món gran on hi ha tanta gent i tantes discrepàncies.

Llest per el comunicat de premsa
READY FOR PRESS RELEASE
J A U M E
www.jaume.com
Listo para el comunicado de prensa
Prêt pour le communiqué de presse
Jaume en temprana edad
"Encara que sóc de gènere masculí, m'agrada pintar flors.."
Jaume hoy
© 2019
All images from Jaume are copyright protected - All rights reserved
Montserrat Contemporary Art
547 W 27 Street
New York NY 10001
USA
e-mail:  montserratcontemporaryart@mail.com
Parlant de la meva obra
Vida primerenca:
Vaig néixer al camp a Espanya/Catalunya en un negoci agricola de la família. 

Els meus genes i el meu primer idioma són el Català, i no ho puc negar, encara que la veritat es que ho he intentat negar varies vegades, per sentirme mes acceptat per la gent, i menys inadequat i especial. Molts Catalans, com yo, probablement tambe desitgen sentir aquest sentiment de acceptacio per part de la gent.

Acabada la guerra civil espanyola, el meu pare va decidir obrir un negoci de manufacturació derivada dels seus productes agrícoles.
De los19 a 25 anys, vaig estudiar Belles Arts a la Facultat de Belles Arts de Sant Jordi, Universitat de Barcelona, on vaig obtenir la meva
llicenciatura en Belles Arts.

La meva obra és única i exclusiva, i es troba avui en moltes col·leccions importants, públiques i privades. Eusebio Guell de Sentmenat, Vescomte
d'Güell, un col·leccionista molt sensible i un gran home, va començar a col·leccionar la meva obra d'art quan jo era jove i va dir: "M'agrada l'esperit
de Jaume, la seva obra té molt a dir "
Intentant esbrinar el futur de l'art:
Precipitar-nos al futur, pot ser estressant. És important viure el present, perquè tot passa per primera vegada. Mirant de millorar per a un futur millor és veritablement important, però això no vol dir que hàgim de viure en el futur. 

De vegades l'artista vol enviar un missatge que potser prove de la seva ment subconscient, perquè hi ha alguna cosa motivadora, però no sap exactament què és, i ho intenta esbrinar a traves de la seva creacio. En el meu cas particular, el meu missatge crec que prové del meu subconscient i de la meva ment conscient, sembla que tenen el mateix interès: la natura, no només perquè té tanta bellesa, també perquè la naturalesa és la solució de moltes malalties i moltes coses .

Algunes persones em pregunten què és l'art? Diuen: hi ha molts pensaments e imatges en l'Art Contemporani que se em fan dificil d'entendre. El meu consell és: seguixi la seva intuicio, les seves emocions i els seus sentiments, "si escolta una campana", és un bon art per a voste, potser no per a tot-hom, però si ho és per a voste, això és lo que conve per tenirlo a voste interesat. A la gent tendeix a agradarli l'art que té ànima. L'art contemporani és l'art d'avui, i és important entendre que tothom és diferent, i tothom té necessitats diferents, això l'ajudarà a entendre l'art contemporani.
ORIGINAL OILS
ORIGINAL WATERCOLORS
HOME
VIDEO
POSTCARDS
Early age from 1975 to 1981